De politie verrichtte zaterdagmiddag onderzoek op de plek waar het lichaam van de vermiste vrouw was gevonden. (Foto: Bart Meesters)
De politie verrichtte zaterdagmiddag onderzoek op de plek waar het lichaam van de vermiste vrouw was gevonden. (Foto: Bart Meesters) Foto: Bart Meesters

Stoffelijk overschot vermiste vrouw aangetroffen in water

DEN BOSCH | Het stoffelijk overschot dat zaterdagmiddag rond 13.00 uur werd aangetroffen in het water langs de Vughterweg - ter hoogte van het monumentale tankstationnetje - blijkt dat van de vermiste Jane Vermelis uit Den Bosch te zijn. Zij was al bijna een week vermist. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.

De Bossche Jane Vermelis was voor het laatste gezien op zondag 20 februari rond 07.15 uur in de Bethaniestraat in haar woonplaats Den Bosch van waaruit zij in onbekende richting vertrok. Sindsdien werd er niets meer van haar vernomen. Aangezien het een urgente vermissing betrof, werd onder andere SAR Nederland ingeschakeld. Dit is een non-profitorganisatie gespecialiseerd in het opsporen van vermiste personen waarbij onder andere speurhonden, drones en sonarboten worden ingezet. 

Melding
Zaterdagmiddag rond 13.00 uur kreeg de politie een melding over een stoffelijk overschot in het water aan de Dommel, waarop het lichaam van Jane werd aangetroffen. Het hele team van de Bossche Omroep wenst alle nabestaanden natuurlijk heel veel sterkte bij het verwerken van dit onbeschrijfbare verlies!