Trug nor Vruuger presenteert muzikale middag in Rosmalen

ROSMALEN | Eindelijk is het weer zover. De optredens kunnen weer van start. Zang- en Muziekgroep Trug nor Vruuger maakt hier dankbaar gebruik van. Op zondag 13 maart presenteren zij weer een muzikale middag in de Kentering aan de Dorpstraat 54 in Rosmalen.

Naast het eigen optreden is Trug nor Vruuger er ook dit keer weer in geslaagd een fantastische groep muzikanten vast te leggen. Daaronder een vijftal muzikanten die al ruim 20 jaar met elkaar spelen en samen optreden onder de naam Gruppa Musica Stasia. Samen met hen maken de bezoekers een muzikale wereldreis aan de hand van onder andere Poolse polka’s, Weense walsen, Amerikaanse dixieland en niet te vergeten Nederlandse volksmuziek. De groep treedt niet alleen in Nederland op, maar is ook een graag geziene gast in onder andere Frankrijk en Duitsland. 

Loterij met leuke prijzen
In de pauze wordt ook een loterij gehouden waarbij tal van leuke prijzen te winnen zijn. De middag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.15 uur. iedereen is van harte welkom en de entree is voor iedereen gratis.

Kijk voor aanvullende informatie over Trug nor Vruuger op de website: www.trugnorvruuger.nl.