De Kikvorschen trakteerden Rien en Annie niet alleen op een serenade aan huis, maar namen ook nog enkele geschenken mee.
De Kikvorschen trakteerden Rien en Annie niet alleen op een serenade aan huis, maar namen ook nog enkele geschenken mee.

Rien en Annie Lambregts uit Den Bosch vieren diamanten bruiloft

Ingezonden

DEN BOSCH | Op dinsdag 2 maart waren Rien en Annie Lambregts uit Den Bosch op de kop af 60 jaar getrouwd. Een bijzondere mijlpaal waar natuurlijk niet zomaar aan voorbij gegaan mocht worden.

Rien en Annie Lambregts zijn beiden echte Bosschenaren én Oeteldonkers. Ze vieren dan ook elk jaar trouw carnaval in hun geliefde Oeteldonk. Toeval wil dat de laatste dag van carnaval dit jaar samenviel met de viering van hun eigen diamanten bruiloft. Jammer genoeg durfden ze dit jaar zelf niet de stad in te gaan om te gaan ‘carnavallen’, omdat ze nog voorzichtig zijn met het oog op het coronavirus. Vandaar dat hun kleinzoon Rik Lambregts op het idee kwam om carnaval dan maar naar hen toe te halen. 

Serenade aan huis

Op zijn uitnodiging toog Komische Folkloristische Fanfare De Kikvorschen uit Den Bosch op dinsdag 2 maart naar Rien en Annie om hen een persoonlijke serenade aan huis te brengen. Dit tot grote verrassing van het diamanten bruidspaar, dat daar zichtbaar van genoot. Aansluitend werd de diamanten bruiloft in besloten kring verder gevierd.

Het hele team van de Bossche Omroep wenst Rien en Annie samen nog heel veel gelukkige jaren toe! Op naar de volgende mijlpaal!