Een eerder optreden van Dames Draaien Door tijdens 'Proeven van muziek' in DePetrus in Vught.
Een eerder optreden van Dames Draaien Door tijdens 'Proeven van muziek' in DePetrus in Vught.

Muzikale avond in DePetrus voor ‘Hambaken Connect’

Verenigingen

DEN BOSCH/VUGHT | Zin in een avondje ouderwets swingen, nu het weer mag? Dat kan tijdens ‘Party to Fund’, een muziekspektakel van Rotary Vught op zaterdag 9 april in DePetrus in Vught. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Bossche project ‘Hambaken Connect’. 

Na het succes van de laatste twee edities ‘Proeven van Muziek’ in DePetrus organiseert Rotary Vught dit jaar ‘Party to Fund’. De avond start om 20.00 uur en de deuren zijn geopend vanaf 19.45 uur. 

‘Party to Fund’ biedt een podium aan twee muzikale talenten van het Maurick College. Er is een spetterend optreden van niemand minder dan Loïs Lane. En het is swingen geblazen met Dames Draaien Door. De Dames Draaien Door bestaat uit vrouwelijke dj’s, musici en vocalisten die met een unieke mix van zang, entertainment en elektronische muziek wel weten hoe ze iedereen aan het dansen krijgen. De dames zijn professionele en zeer ervaren entertainers die veelvuldig optreden in binnen- en buitenland.

Kaartjes voor dit swingende feest à 37,98 euro zijn te koop op www.eventbrite.nl onder de naam ‘Party tot Fund’. De opbrengst van het event komt geheel ten goede aan Hambaken Connect. Een succesvol lokaal initiatief van vrijwilligers die dicht bij de bewoners staan, gericht op het begeleiden van kinderen, jongeren en jong volwassenen in de Bossche wijk Hambaken naar een succesvolle toekomst.