Na tweemaal uitstel vanwege corona rijdt de bonte theatertrein op vrijdag 25 maart aanstaande binnen bij PERRON-3 in Rosmalen.
Na tweemaal uitstel vanwege corona rijdt de bonte theatertrein op vrijdag 25 maart aanstaande binnen bij PERRON-3 in Rosmalen.

WAUW, de bonte Theatertrein stopt alsnog in PERRON-3

Kunst en cultuur

ROSMALEN | Eindelijk gaat het dan toch gebeuren. Na tweemaal uitstel vanwege corona rijdt de bonte theatertrein op vrijdag 25 maart aanstaande binnen bij PERRON-3 in Rosmalen.

De trein is volgeladen met artiesten die één voor één uitstappen om een wervelend optreden te verzorgen. Tweemaal is er een spetterende show vol muziek, dans, humor en zang. Er is een middagprogramma dat iets korter duurt dan het avondprogramma, maar in beide gevallen is het meer dan de moeite waard. Zo treden op: Dans- en Balletstudio Geraldine, De Do-You-Remember Band met Ingrid van de Nieuwenhuizen, Hans Eijkemans met zijn kleindochters, Laura de Bekker en pianist Edwin Schimscheimer, Friends To Remember met een programma dat ’s avonds wordt uitgebreid met Backing Vocals Moyoy en zangeres Hannah Kromodikoro. 

Duo Cocktail

In de pauze van het avondprogramma en na afloop als after party treedt het Duo Cocktail op. Een traktatie voor de bezoekers in de vorm van een mix van muziek van vroeger en nu. De fraaie stem van Kimberley zal u zeker bekoren en de wonderen van de techniek toveren een compleet orkest uit de toetsen van Wiljo. Met een repertoire van 800 nummers kan het niet anders dan dat er voor elk wat wils te beluisteren valt.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar bij de balie van PERRON-3 aan de Hoff van Hollantlaan 1 in Rosmalen. Deze kosten 12,50 euro per stuk voor de middagvoorstelling (14.30 uur) en 17,50 euro voor de avondvoorstelling (19.30 uur). HEVO-leden ontvangen 2,50 euro korting. Kocht u al kaarten voor de afgelaste voorstelling van 3 december? Uw toegangskaarten zijn in dat geval gewoon geldig op vrijdag 25 maart.

Begeleider nodig?

Voor de middagvoorstelling zijn momenteel nog volop kaarten beschikbaar. Wilt u de voorstelling graag zien, maar is het voor u te moeilijk om alleen te gaan? Met andere woorden: kunt u zonder begeleiding niet naar de voorstelling komen? Dan betaalt HEVO het kaartje voor uw begeleider. U moet dan wel met die begeleiding in staat zijn om naar uw plaats te lopen. Om hiervan gebruik te maken, belt u met Piet van der Velden op telefoonnummer 06-27001077. Hij regelt vervolgens alles met PERRON-3.