Wilt u ook hulp in het steunpunt van de Belastingdienst? Het steunpunt is op afspraak geopend.
Wilt u ook hulp in het steunpunt van de Belastingdienst? Het steunpunt is op afspraak geopend.

Brede hulp bij belastingzaken voor alle inwoners gemeente ‘s-Hertogenbosch

Human Interest

DEN BOSCH | De Belastingdienst helpt inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch met al hun vragen over belastingen, toeslagen en terugbetalingen. Zij kunnen hirvoor terecht bij het Belastingdienst-steunpunt dat is gevestigd in Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente aan de Van Herpensweide 1 in Den Bosch. Het steunpunt is op afspraak geopend op maandag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Het steunpunt in Den Bosch is één van de manieren om met de Belastingdienst in contact te komen. “De Belastingdienst wil fysiek bereikbaar zijn op dé plek waar inwoners contact hebben met de overheid. Daarom hebben we een steunpunt geopend op deze locatie. Medewerkers van de Belastingdienst helpen mensen er met al hun vragen over belastingzaken. Je voelt je gehoord én geholpen in een gesprek van mens tot mens”, zegt Bjorn Meijer van de Belastingdienst.

Voor al uw belastingvragen

Een afspraak over uw belastingen vraagt om tijd en aandacht. Daarom helpen de medewerkers van het steunpunt u zorgvuldig en bespreken zij rustig al uw vragen. En hebt u bij thuiskomst toch nog een vraag? Dat is geen probleem, de medewerkers helpen u graag nog een keer. Bij het steunpunt kunt u terecht met echt al uw belastingvragen. Of het nu gaat om een meer lastige vraag bij geldproblemen of het invullen van een formulier. En het is weer tijd voor de belastingaangifte. Ook hierbij helpen de medewerkers van het steunpunt u gratis.

Blij met het steunpunt

Ook baliemedewerker Marloes is blij met het steunpunt. “Mensen hoeven nu minder ver te reizen als ze hulp van een ‘echt’ persoon willen bij hun belastingzaken. We willen niet dat afstand een reden is voor mensen om geen hulp te zoeken. Ik help mensen graag, want je belastingen kunnen best ingewikkeld zijn. Mensen kunnen langskomen omdat ze geld moeten betalen aan de Belastingdienst. Soms snappen zij niet waarom dit is. Ik neem dan alle tijd om dit uit te leggen. Als ze vervolgens met een gerust hart weer naar buiten lopen, dan geeft mij dat voldoening. Ook voor vragen over toeslagen, betalingsregelingen, formulieren of de nabestaandenmachtiging zijn mensen welkom in ons steunpunt. We kijken daarbij breder dan alleen die ene vraag waarmee mensen aan de balie komen. Door met elkaar te praten, komen vaak ook andere vragen aan de orde.”

Maak een afspraak

Wilt u ook hulp in het steunpunt van de Belastingdienst? Het steunpunt is op afspraak geopend. U kunt hiervoor een gratis afspraak maken via de BelastingTelefoon op 0800-0543 (gratis). Meer weten? Kijk op belastingdienst.nl/contact.