Het team van Restaurant Sense in Den Bosch bij de uitreiking van de wisseltrofee 'Het Vergulde Aspergemes'.
Het team van Restaurant Sense in Den Bosch bij de uitreiking van de wisseltrofee 'Het Vergulde Aspergemes'.

‘Het Vergulde Aspergemes’ van Verhoeven uitgereikt

Human Interest

DEN BOSCH | Al voor het 15de jaar hebben Erik en Lean van Verhoeven Asperges uit Cromvoirt hun wisseltrofee ‘Het Vergulde Aspergemes’ uitgereikt aan een van hun horeca afnemers waarbij passie voor koken met asperges opvallend centraal staat. De trofee gaat dit jaar verdiend naar Restaurant Sense in Den Bosch.

Patron Cuisinier Dennis Middeldorp kookt puur, creatief en verfijnd met alleen de allerbeste producten. De geboren en getogen Bosschenaar die in 2008 zijn geliefde Sense Restaurant opende, haalt het beste uit dagverse en duurzame ingrediënten: “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen. Genieten van smaak, kleur, mondgevoel en de sfeer in het restaurant. Alles moet kloppen.”
Ook dit jaar heeft Sense heerlijke gerechten met de Cromvoirtse asperges van Verhoeven op het menu staan. Het aspergeteam van Verhoeven bedankt Restaurant Sense voor de fijne samenwerking en feliciteert het team met het verkrijgen van ‘Het Vergulde Aspergemes’: “Wij wensen iedereen een smaakvol aspergeseizoen toe!”

Aspergeseizoen is van start gegaan

Het aspergeseizoen bij aspergekwekerij Verhoeven aan de St. Lambertusstraat 77 in Cromvoirt is zaterdag gestart. De aspergewinkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zon- en feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.asperges-verhoeven.nl.