Voor zowel het eerste dames- als herenteam van HC 's-Hertogenbosch zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste verslaggever (m/v) die de wedstrijden wil gaan verslaan in de Bossche Omroep.
Voor zowel het eerste dames- als herenteam van HC 's-Hertogenbosch zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste verslaggever (m/v) die de wedstrijden wil gaan verslaan in de Bossche Omroep. Foto:

Verslaggever gezocht voor HC Den Bosch

Sport

DEN BOSCH | Hou jij van hockey en heb je een goed gevoel voor taal? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! 

Vanaf volgende week willen wij in de Bossche Omroep namelijk graag wekelijks een wedstrijdverslag gaan plaatsen van het eerste dames- en herenteam van HC Den Bosch. Daarvoor zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste verslaggever (man/vrouw) die weet waar hij/zij over schrijft en die dit enthousiasme ook op anderen weet over te brengen. Ervaring in de (sport)journalistiek is zeker geen voorwaarde, passie voor de hockeysport is dat natuurlijk wel. Denk jij die persoon te zijn die onze lezers wekelijks op de hoogte houdt van het wel en wee van beide vaandelteams van HC Den Bosch? Stuur dan een mailtje met motivatie naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl. Voorwaarde is wel dat je het leuk vindt om de thuiswedstrijden bij te wonen. De uitwedstrijden zijn te volgen via een livestream.

Dames 1 wint van Hurley

Dames 1 van HC Den Bosch heeft de competitie overigens afgelopen weekeinde hervat. De trotse koploper in de Hoofdklasse Dames speelde zondag uit tegen Hurley. Dankzij doelpunten van Frederique Matla, Maartje Krekelaar en Marloes Keetels won HC Den Bosch met 1-3. Vrijdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dames 1 neemt het dan in eigen huis op tegen Amsterdam. Heren 1 HC Den Bosch hervat de competitie donderdag pas met een thuiswedstrijd tegen HGC.