Badminton is een super leuke en snelle sport voor alle leeftijden!
Badminton is een super leuke en snelle sport voor alle leeftijden!

Badmintonsport leuk en gezond voor alle leeftijden

Sport

DEN BOSCH | Badmintonclub Club ‘s-Hertogenbosch (BCH) heeft vrije speelavonden op woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond. Daarnaast biedt BCH allerlei competitiemogelijkheden - van recreatief tot landelijk niveau - en uitstekende trainingsmogelijkheden. 

De jeugd heeft natuurlijk de toekomst. Vandaar dat jeugdleden bij BCH niet alleen de kans krijgen om de beginselen van badminton te leren, maar ook spelenderwijs wedstrijden te spelen en zo toe te groeien naar competitiespelers op hoog niveau. De recreanten van BCH zijn natuurlijk sportief, maar vooral ook sociaal. Ze willen best van elkaar winnen, maar samen een leuke pot badminton spelen is en blijft toch het belangrijkst. En heb je meer ambitie, dan kan je ook competitie spelen op jouw niveau, met de kans om zo alsmaar verder te groeien.

Aanmelden

Wil je het eens proberen, of kennismaken, stuur dan een mail naar info@badmintonbch.nl, of bel met 06-18303036 en maak een afspraak om vrijblijvend een aantal keer mee te komen spelen. Je hebt alleen schone zaalsportschoenen nodig, want een badmintonracket kan je zo nodig bij de club lenen. En kom gerust samen met een familielid, vriend(in) of kennis. Kijk voor meer informatie op de website: https://badmintonbch.nl.