Kinderkleding en speelgoed

DEN BOSCH | Zondag 20 maart van 10.00 tot 14.00 uur vindt de grootste en gezelligste kinderkleding- en speelgoedbeurs van Nederland weer plaats bij Maaspoort Sport & Events in Den Bosch. 

De  Kinderbeurs XXL telt dit jaar maar liefst 185 kramen gevuld met tweedehands én nieuwe (merk)kinderkleding, speelgoed en kinderaccessoires voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Zowel particuliere verkopers als kinderwinkels en webshops bieden op deze beurs leuke spullen aan voor hele leuke prijzen. Dankzij het enorme aanbod is er echt voor iedereen wel wat te vinden.
De Kinderbeurs XXL is ruim opgezet en goed toegankelijk. De schminkster is zoals altijd aanwezig om de aanwezige kinderen mooi te schminken of voor het zetten van een glittertattoo. Maaspoort Sport & Events - gelegen aan de Marathonloop 2 in Den Bosch - is prima bereikbaar en parkeren is voor iedereen gratis. Online entreetickets kosten 3 euro per stuk. Entree aan de kassa kost 4 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. De organisatie houdt zich tijdens de Kinderbeurs XXL aan de momenteel geldende coronamaatregelen. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.kinderbeursxxl.nl.