Lenteconcert Filharmonisch Orkest ’s-Hertogenbosch

DEN BOSCH | Na zovele maanden van lockdown, viert het Filharmonisch Orkest de komst van de Lente met een prachtig concert vol romantische muziek onder leiding van Lex Bergink. Het concert vindt plaats op zaterdag 19 maart om 20.00 uur en zondag 20 maart om 15.00 uur in de Grote Kerk aan de Kerkstraat 20.  

Het orkest brengt de twee mooiste intermezzo’s uit opera’s van Giacomo Puccini en de symfonie nr. 3 van Robert Schumann ten gehore. Ook begeleidt het orkest de talentvolle violiste Hawijch Elders, die de 1e vioolromance van Beethoven en de Carmen Fantasie van Pablo de Sarasate speelt.

Stichting Filharmonisch Orkest 's-Hertogenbosch heeft als doel zoveel mogelijk mensen te laten genieten van ons prachtig 'Erfgoed aan Klassieke Muziek'. De orkestleden zijn goede amateurmusici en werkzaamheden worden zoveel mogelijk gedaan door vrijwilligers. Daarom kunnen de entreeprijzen laag worden gehouden: volwassenen 20 euro en kinderen tot 18 jaar en CJP-houders 5 euro. Meer info en kaartverkoop: www.fohsite.nl.