De vrolijke James (2) uit Rosmalen beleefde donderdag de dag van zijn leven. (Foto: Stichting Opkikker)
De vrolijke James (2) uit Rosmalen beleefde donderdag de dag van zijn leven. (Foto: Stichting Opkikker) Foto: Stichting Opkikker

Geslaagde Opkikkerdag voor James (2) uit Rosmalen

Human Interest

ROSMALEN | Gisteren hebben James (2) en zijn ouders Ricardo en Bianca een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen gekregen. Het doel van de Opkikkerdag was om een dag alle zorgen even te vergeten en volop te genieten met het gezin. En dat is gelukt!

James en zijn ouders hebben het niet makkelijk. Vorig jaar is James gediagnosticeerd met SMA en sindsdien wordt hij hiervoor intensief behandeld. Het was een ontzettend zwaar jaar en het gezin kon een dag vol ontspanning dan ook goed gebruiken. Donderdag was het zo ver en stond hun zonovergoten Opkikkerdag op de planning. Stichting Opkikker had een heel programma vol unieke activiteiten samengesteld. Van een bezoek aan het kabouterhuis, tot stralen voor de camera tijdens een fotoshoot en van feesten met de Opkikker in het feestpaleis tot het bakken van een pizza. Het kwam allemaal voorbij en de vrolijke James had de dag van zijn leven.

Over Stichting Opkikker

Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat Stichting Opkikker doet: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar. Kijk voor meer info over Stichting Opkikker op de website: www.opkikker.nl.