Bertrand en zijn collega's bij Fysio Xtra Den Bosch staan voor je klaar!
Bertrand en zijn collega's bij Fysio Xtra Den Bosch staan voor je klaar! Foto: Fysio Xtra Den Bosch

Kom ook sporten bij Fysio Xtra in Den Bosch

Sport

DEN BOSCH | Sinds 16 augustus is Fysio Xtra in gezondheidscentrum San Salvator aan de Schaarhuisstraat 14 in Den Bosch gevestigd. Naast fysiotherapie kun je ook sporten bij Fysio Xtra. 

Als we de Nederlandse norm volgen, is 2,5 uur per week matig intensief sporten gewenst. Hierdoor wordt de kans op ziektes zoals diabetes, overgewicht, hart- en vaatziekten en zelfs psychische problemen aanzienlijk verminderd. Ook hebben mensen die regelmatig sporten minder last van stress-gerelateerde klachten en zijn ze meer ontspannen.

Fit worden of blijven

Bertrand van Fysio Xtra Den Bosch vertelt: “Wij geloven dat bewegen ons gezond houdt. We hebben een ruime trainingszaal met de modernste apparatuur, die we inzetten voor een eventuele revalidatie. Maar ook preventief sporten om klachten aan spieren en gewrichten te voorkomen is mogelijk. Je hoeft dus niet onder behandeling te zijn om bij ons te werken aan je gezondheid. Samen met onze bewegingsagoog of fysiotherapeut maken we een trainingsplan op maat voor je klaar. Tijdens een gratis intakegesprek informeren we je over de sport mogelijkheden passend bij jouw persoonlijke doel. Van personal training, waar de volle aandacht uitgaat naar één of twee personen of de mogelijkheid van small group training, voor mensen die liever in een groep sporten. Wil je liever zelfstandig sporten op een voor jouw geschikt moment, dan is dit ook mogelijk. Hierbij maak je gebruik van de openingstijden van de trainingszaal. Ook combinaties van de verschillende abonnementen is mogelijk. We denken met iedereen mee om een praktische manier te creëren om aan je eigen fitheid en gezondheid te werken.”

Specialisaties

Bij Fysio Xtra in Den Bosch zijn vele specialisaties aanwezig, waaronder bijvoorbeeld manuele therapie, sportfysiotherapie en echografie. Daarnaast kun je bij Fysio Xtra ook terecht voor de revalidatie na een operatie of bij hart- en longaandoeningen, voor shockwave therapie, dry needling, schouderrevalidatie en jongerenfit. Kom gerust langs om de trainingsfaciliteit van Fysio Xtra Den Bosch te bekijken.

Team staat voor je klaar

“Ben je benieuwd wat wij jou kunnen bieden aan sportmogelijkheden, kom dan gewoon eens langs. Wij verwelkomen je graag! Ons team staat voor je klaar!”, benadrukt Bertrand: “Op onze nieuwe locatie kun je gratis parkeren en genieten van een kopje thee of koffie in onze wachtruimte.”

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd geworden? Neem dan contact op! Bel met 0418-651863, of mail naar info@fysioxtra.nl. Fysio Xtra Den Bosch is gevestigd in Gezondheidscentrum San Salvator, Schaarhuisstraat 14, 5231 PV ‘s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie op www.fysioxtra.nl.