Tineke Schouten komt in mei naar Den Bosch. (Foto: Roy Beusker)
Tineke Schouten komt in mei naar Den Bosch. (Foto: Roy Beusker) Foto: © Roy Beusker Fotografie

Theaterdiva Tineke Schouten komt naar Den Bosch

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Theaterdiva Tineke Schouten zit dit jaar veertig jaar in het vak en dat moet gevierd worden met een waanzinnige nieuwe show. Op 20 & 21 mei stelt Tineke met alle liefde haar splinternieuwe typetjes voor met al hun menselijke tekortkomingen. En ja, ook Bep Lachebek is van de partij. Want zonder Beppie is er geen cabaret in de Brabanthallen.

De afgelopen veertig jaar trakteerde Tineke Schouten ons op de meest grappige en aandoenlijke imitaties. In haar 25ste jubileumshow laat ze je opnieuw smakelijk lachen om haar elftal vol komische typetjes. Zonder typetjes, geen Tineke. Maar vanavond draait het vooral om ons dubbelleven. In ons land is het goed vertoeven en leven we in vrijheid. Maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen, voelt het heel somber. Dat is best dubbel, toch? Maar hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dat dubbelleven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie. Ze vertelt hoe ze er zélf naar kijkt.
Leuk cabaret met een serieuze noot, dat kan alleen Tineke Schouten. Voor haar 25ste jubileumshow pakt ze uit, een avond voor in de boeken!

Praktische informatie

Tineke Schouten zie je op 20 & 21 mei in HAL8 van de Brabanthallen. Tickets en meer informatie vind je op theateraandeparade.nl.