Naast uiteenlopende presentaties krijgt de kijker ook verschillende korte reportages en interviews voorgeschoteld met onder andere de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen.
Naast uiteenlopende presentaties krijgt de kijker ook verschillende korte reportages en interviews voorgeschoteld met onder andere de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen. Foto: Henk van Esch

Uitslagenavond gemeenteraadsverkiezing vanavond live op tv

Verkiezingen

DEN BOSCH | Vanavond - woensdagavond 16 maart - kunt u via Dtv Den Bosch de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen van de gemeente ’s-Hertogenbosch live op de voet volgen.

De live-uitzending start om 21.30 uur en geeft u als kijker een interessant kijkje in het verloop van de binnenkomst van alle stemmen. Hoe stemmen de inwoners van de verschillende wijken en dorpen en hoe stemt uiteindelijk de gemeente ’s-Hertogenbosch? 

Voorlopige einduitslag

De verwachting is dat burgemeester Jack Mikkers rond 23.30 uur de voorlopige einduitslag en zetelverdeling bekend kan gaan maken. Naast uiteenlopende presentaties krijgt de kijker deze avond ook verschillende korte reportages en interviews voorgeschoteld met onder andere de lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen.

Volg de livestream

Dtv Den Bosch is te bekijken via Ziggo (kanaal 40) en bij KPN, Telfort en XS4ALL via kanaal 1301. De uitzending wordt daarnaast ook live gestreamd via de website van Dtv Den Bosch en is daarnaast ook te volgen via een link op de website van de gemeente ‘s-Hertogenbosch: www.s-hertogenbosch.nl. Lees meer over de verkiezingen op www.bosscheomroep.nl.