Aanstaande zondag worden de nieuwe padelbanen bij Tennis- en Padelvereniging Engelen aan het Engelerpark 1 officieel geopend.
Aanstaande zondag worden de nieuwe padelbanen bij Tennis- en Padelvereniging Engelen aan het Engelerpark 1 officieel geopend.

Officiële opening padelbanen in Engelen met demowedstrijd en clinics

Sport

DEN BOSCH | Er wordt alweer een paar weken volop op gepadeld, maar zondag 20 maart worden de nieuwe padelbanen bij Tennis- en Padelvereniging Engelen aan het Engelerpark 1 officieel geopend. Afgelopen maanden is er hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Er liggen nu twee prachtige padelbanen in Engelen.

Vanaf het clubhuis en het terras van Tennis- en Padelvereniging Engelen heb je goed zicht op de nieuwe padelbanen. Padel is namelijk niet alleen bijzonder leuk om te spelen, maar ook nog eens erg leuk om naar te kijken. Na de officiële opening van de padelbanen om 14.30 uur, wordt er een padel-demonstratiewedstrijd gespeeld door trainers van Simon Tennis en Padel; de tennis- en padelschool die de lessen bij TPV Engelen verzorgt. Dat belooft een spectaculaire demonstratiepartij te worden van hoog niveau! 

Padel- en tennisclinics

Daarnaast is er vanaf 15.00 uur ook voldoende gelegenheid om zelf de nieuwe padelbanen uit te proberen en een padelclinic te volgen. Dat geldt natuurlijk ook voor de tennisbanen. Iedereen is welkom op zondag 20 maart - jong én oud - om een balletje te komen slaan en/of een drankje te komen drinken. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@tennispadel-engelen.nl, of kijk op www.tennispadel-engelen.nl.