Jeroen Doomernik van Jazzwerkplaats Den Bosch gaat de 'XL Play Along' op zaterdag 23 april leiden.
Jeroen Doomernik van Jazzwerkplaats Den Bosch gaat de 'XL Play Along' op zaterdag 23 april leiden. Foto: Jeroen Doomernik

‘XL Play Along’ op nieuw festival ‘Horn of Plenty’ in Den Bosch

Kunst en cultuur

DEN BOSCH | Niets is leuker dan samen muziek maken! Op muziekfestival ‘Horn of Plenty’ vindt er naast extravagante optredens en intieme concerten, ook een grote workshop plaats: de ‘XL Play Along’. Wil je als muzikant graag meespelen in deze XL-band? Neem dan je sax, trompet, fluit, trombone of ander (blaas)instrument mee, want dat kan op zaterdagmiddag 23 april.

“We gaan ter plekke een paar super swingende stukken instuderen. Een soort speedworkshop” aldus Jeroen Doomernik van Jazzwerkplaats Den Bosch. “De XL Play Along’ is geschikt voor alle leeftijden en niveaus, mits je maar noten kan lezen.” Er is een fantastische begeleidingsband met jonge toptalenten vanuit de Jazzwerkplaats aanwezig die voor de juiste ‘groove’ zorgt. Jeroen gaat als workshopleider de boel in goede banen leiden. En vanzelfsprekend is Eric Vloeimans, curator van festival ‘Horn of Plenty’, ook van de partij.
Theater aan de Parade nodigt zoveel mogelijk muziekmakende vrienden en publiek uit voor de ‘XL Play Along’, zodat het één grote muzikale happening wordt!

Praktische informatie

De ‘XL Play Along’ vindt op zaterdag 23 april van 14.00 tot 15.00 uur plaats op festival ‘Horn of Plenty’ in de Brabanthallen. Wil jij ook graag meedoen aan de ‘XL Play Along’? Meld je dan snel aan via info@theateraandeparade.nl met naam, telefoonnummer en soort (blaas)instrument.