Snuffelmarkt in de Brabanthallen

DEN BOSCH | Op zondag 20 maart kun je lekker snuffelen op de grote snuffelmarkt in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom langs en maak er een gezellig dagje uit van! Op deze snuffelmarkt staan 370 kramen met van alles en nog wat. Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen... Er is echt van alles te vinden. Iedereen is welkom om lekker tussen de spullen te komen snuffelen, te handelen en te kopen. De markt is open van 09.00 tot 16.30 uur. Toegang kost 5 euro voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding gratis. Parkeren is eveneens gratis.

Meet & Greet met Frank van Driel

DEN BOSCH | De populaire en druk bezochte expositie ‘The Art of Perception' van de Bossche kunstfotograaf Frank van Driel is nog tot en met zondag 3 april te zien in Museum Slager aan de Choorstraat 8 in Den Bosch. Op zondag 20 maart van 13.00 tot 17.00 uur is er opnieuw een Meet & Greet met de kunstenaar. Ook zijn recent gepubliceerde fotoboek ‘to be frank' is deze middag in het museum in te zien en te koop. Kijk voor entreeprijzen en meer info op www.museumslager.com.

Programma
'Actief na corona'

DEN BOSCH | Vanaf februari 2020 hebben we in Nederland te maken met het coronavirus. Veel mensen zijn besmet geraakt met dit virus. De klachten wisselen sterk. Sommige hebben alleen milde klachten, zoals verkoudheid. Maar anderen hebben koorts, hoesten, verlies van reuk of smaak, of zijn kortademig. Hoe zieker mensen zijn geweest, hoe langer het herstel kan duren. Dit varieert van vermoeidheid en zelfs ook blijvende longschade. Ook kunnen patiënten na corona te maken krijgen met psychische klachten, zoals angst, soberheid, slapeloosheid of zelfs post-traumatische stress. De restschade die ontstaat als mensen ziek zijn geworden, gaat niet zomaar weg. De ziekte verloopt grillig en is per persoon anders. Vaak wacht hen doorgaans een lang revalidatietraject. Speciaal voor deze groep start Preventiecentrum van Gent het beweegprogramma 'Actief na corona', gericht op ex-corona patiënten. Met als doel het sneller terugkeren naar het functionele dagelijks leven. Heb jij corona gehad en spreekt dit herstelplan jou aan? Mail dan naar info@vangent-sport.nl, of bel met 06-51249641.