Na een avond stappen op zaterdag, kunnen reizigers veilig en gemakkelijk naar huis met de bus.
Na een avond stappen op zaterdag, kunnen reizigers veilig en gemakkelijk naar huis met de bus. Foto: Arriva

De Brabantse nachten zijn weer lang, dus ook de Nightliners van Arriva rijden weer

Verkeer en vervoer

DEN BOSCH | De nachtbussen van Arriva in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch rijden weer. Na een periode van ruim 2 jaar kunnen reizigers weer zorgeloos op stap en daarna veilig met de bus naar huis. De Nightliners rijden iedere zaterdagavond in Breda, Tilburg en ’s-Hertogenbosch tot circa 4.00 uur.

Na een avond stappen op zaterdag, kunnen reizigers veilig en gemakkelijk naar huis met de bus. In de nacht van zaterdag op zondag rijden de volgende Nightliners:

Tilburg en ‘s-Hertogenbosch

Lijn 847 Tilburg - Reeshof, Lijn 848 Tilburg - Waalwijk - ‘s-Hertogenbosch, Lijn 848 ‘s-Hertogenbosch - Waalwijk - Tilburg, Lijn 849 Tilburg - Berkel-Enschot - Udenhout. In Tilburg vertrekken de nachtbussen vanaf halte Interpolis en in ’s-Hertogenbosch vanaf het busstation bij het centraal station.

OV-chipkaart en ritkaart Nightliner

Reizen met de Nightliner kan met de OV-chipkaart. Reizigers betalen dan een vast tarief van 5,16 euro per rit. Voor reizigers zonder OV-chipkaart is er de ritkaart Nightliner voor 7 euro (geldig voor 1 enkele rit, zonder overstap) of de retourkaart Nightliner voor 10,30 euro (geldig op dag van afgifte van 09.00 tot 05.00 uur, met dit kaartje is overstappen toegestaan). Betalen kan met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk.

Meer informatie?

Op www.arriva.nl/nachtbussenbrabant vinden reizigers de complete dienstregeling met alle vertrektijden. De vertrektijden staan ook in de reisplanner. Let op! de Nightliners rijden in de nacht van zaterdag op zondag dus de reisplanner moet ingesteld worden op zondag.