De medewerkers van het steunpunt van de Belastingdienst helpen inwoners uit Den Bosch en omgeving tot 1 mei bij de belastingaangifte.
De medewerkers van het steunpunt van de Belastingdienst helpen inwoners uit Den Bosch en omgeving tot 1 mei bij de belastingaangifte.

Steunpunt belastingdienst in Den Bosch helpt tot 1 mei bij belastingaangifte

Human Interest

DEN BOSCH | Hebt u vragen over uw belastingaangifte? En wilt u gratis hulp? Maak dan vóór 1 mei een afspraak bij het steunpunt van de Belastingdienst in Den Bosch. Medewerkers van de Belastingdienst helpen u op maandag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bij uw belastingaangifte.

Medewerkers van het steunpunt, dat gevestigd is in Weener XL aan de Van Herpensweide 1 in Den Bosch, helpen u graag met al uw belastingvragen. Of het nu over het aftrekken van zorgkosten gaat, of over het invullen van een formulier. Door stil te staan bij alle vragen die u hebt, wordt u zorgvuldig geholpen. En hebt u bij thuiskomst nog een vraag? Dan helpen de medewerkers u graag nog een keer!

Marloes, medewerker van het steunpunt van de Belastingdienst in Den Bosch, geeft aan dat inwoners ook tijdens de aangifteperiode kunnen langskomen. “Bijvoorbeeld voor uitleg bij een brief of een betalingsregeling. Maar mensen zijn ook welkom om samen de aangifte in te vullen. Hulp bij het steunpunt is altijd gratis. We helpen graag.”

Bel voor het maken van een afspraak gratis met de BelastingTelefoon op 800-0543. Het steunpunt in Den Bosch is iedere maandag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (op afspraak) geopend.