Rommelmarkt op Basisschool De Terp

ROSMALEN | Zondag verzorgen de leerlingen van groep 8 van Basisschool De Terp hun jaarlijkse rommelmarkt. Zij verkopen samen met ouders allerlei tweedehands spullen, zoals peelgoed, boeken, elektrische apparaten en huiskamerversiering. De opbrengst komt ten goede aan het schoolkamp van groep 8. Iedereen is welkom van 13.00 tot 15.00 uur op Basischool De Terp aan de Terpeborch 78 in Rosmalen. Entree: volwassenen 1 euro, kinderen gratis.

Bluesband speelt in de Engelenburcht

DEN BOSCH | Na twee jaar mag er eindelijk weer het een en ander worden georganiseerd in de Engelenburcht; een multifunctionele locatie waar kan worden gedanst, vergaderd, gefeest, gegeten en meer. Zondagmiddag 10 april vanaf 14.30 uur presenteert de Engelenburcht aan de Heuvel 18 in Den Bosch een muziekmiddag met een optreden van bluesband Band Barrack 11a onder leiding van Daan Soumokil. Tijd: van 14.30 tot 18.00 uur. Kosten: 7,50 euro. Kijk voor kaartverkoop en meer info op https://engelenburcht.nl..

Pur Sang zingt in Samen Op Weg Kerk

DEN BOSCH/BERLICUM | Op zaterdag 8 april om 20.00 uur verzorgt Vocaal Ensemble Pur uit Den Bosch een concert onder de titel ‘La Dolce Vita’ in de Samen Op Weg Kerk aan het Raadhuisplein in Berlicum. Het ensemble brengt dan vocale a capella muziek uit de tijd van de renaissance (1400 -1600) ten gehore. Kaarten voor dit optreden kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar aan de zaal, maar kunnen ook vooraf worden gereserveerd: reserveringen@koorpursang.nl. Kijk voor meer informatie op www.koorpursang.nl. 

Springkussenfestival feestelijk geopend

VINKEL | Op Vakantiepark Dierenbos in Vinkel is afgelopen zaterdag het Springkussenfestival feestelijk geopend. Het Springkussenfestival is tot en met 22 mei dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur, ook tijdens het paasweekend en in de meivakantie. Verblijfsgasten kunnen hier tijdens hun verblijf onbeperkt gratis gebruik van maken. Voor overige bezoekers bedraagt de entreeprijs voor kinderen tot en met twaalf jaar 3,50 euro. Volwassenen gratis.

Kettingreactie van kunst in Melkfabriek

DEN BOSCH | Zaterdag en zondag exposeren zeventien kunstenaars hun reactie op het werk van hun voorganger bij Kunstruimte de Melkfabriek in Den Bosch. In deze expositie is de hele ketting te zien die het traject de afgelopen twee jaar doorlopen heeft. Meer info: https://kunstruimtedemelkfabriek.home.blog.