Gratis inloopspreekuur van het leerwerkloket bij Huis 73

DEN BOSCH | Het leerwerkloket is dé plek waar iedereen terecht kan met vragen over leren en werken. Vanaf april is er maandelijks op dinsdagmiddag een gratis inloopspreekuur in het Taalhuis van Huis73 aan de Hinthamerstraat 72.

Ben je op zoek naar scholingsadvies, of heb je loopbaanvragen? Of ben je misschien bezig met een carrièreswitch? Wil je inzicht in jouw specifieke kennis, vaardigheden en talenten? Met al deze vragen kun je terecht bij het inloopspreekuur van het leerwerkloket in Huis73. Het leerwerkloket geeft kosteloos en persoonlijk advies over loopbaanmogelijkheden en scholing, solliciteren en de arbeidsmarkt. Het inloopspreekuur staat open voor voor iedereen vanaf 16 jaar.

Vanaf april - de maand van leren en werken - is het Leerwerkloket tot aan de zomer iedere eerste dinsdagmiddag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur in het Taalhuis van Huis73 aan de Hinthamerstraat 72 in Den Bosch. Kijk voor meer informatie over het leerwerkloket op https://noordoostbrabant.leerwerkloket.nl