Kom naar de open dag van het Geheugenhuis in Huis73

DEN BOSCH | Als je ouder wordt kan je geheugen achteruitgaan of krijg je te maken met beginnende dementie. Bijna iedereen kent wel iemand die te maken heeft met geheugenproblemen. Vaak kun je nog jaren zelfstandig vooruit.

Wat is er mogelijk, waar kun je terecht met vragen en hoe kun je betrokken blijven met de wereld om je heen? Op dinsdag 12 april van 10.30 tot 16.30 uur houdt het Geheugenhuis in Huis73 een open dag waarin de Dementievriendelijke Gemeenschap in Den Bosch centraal staat. Verschillende Bossche organisaties laten je zien wat er allemaal mogelijk is, hoe je betrokken kunt blijven, waar je terecht kunt met vragen en welke ondersteuning en activiteiten je kunnen helpen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Het Geheugenhuis bij Huis73 is opgezet vanuit het idee dat mensen in elke levensfase mee kunnen blijven doen in de samenleving. Er is een laagdrempelige inloop voor vragen en informatie. Je kunt ook meedoen met culturele en bewegingsactiviteiten die goed zijn voor het geheugen.