HC Den Bosch-topscoorder Koen Bijen was tegen Hurley goed voor drie doelpunten.
HC Den Bosch-topscoorder Koen Bijen was tegen Hurley goed voor drie doelpunten. Foto: Henk van Esch

Dubbele overwinning voor heren HC Den Bosch

Sport

DEN BOSCH | Heren 1 van HC Den Bosch heeft de afgelopen week goede zaken gedaan. Donderdagavond werd in eigen huis met 5-2 gewonnen van Hurley en zondag werden ook de bezoekers uit Tilburg over de knie gelegd: 4-2. 

Koen Bijnen tekende tegen Hurley voor drie treffers en Tijmen Reijenga en Fabian Unterkircher scoorden ieder één keer. Thuis tegen Tilburg zorgden Austin Smith en opnieuw Bijnen (2x) en Reijenga voor de Bossche productie.

WK in Zuid-Afrika

In verband met het WK van Jong Oranje dat momenteel in Zuid-Afrika wordt gehouden en de FIH Pro League wedstrijden in India, werden er het afgelopen weekeinde geen wedstrijden gespeeld in de Hoofdklasse Dames. De eerstvolgende competitieronde voor Dames 1 staat pas weer gepland op zondagmiddag 24 april. HC Den Bosch speelt dan een uitwedstrijd tegen Klein Zwitserland. Kijk voor het laatste clubnieuws op de website van HC Den Bosch: www.hcdenbosch.nl.

Verslaggever gezocht

Hou jij van hockey en heb je een goed gevoel voor taal? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor het wekelijkse verslag van het eerste dames- en herenteam van HC Den Bosch zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste verslaggever (man/vrouw). Denk jij die persoon te zijn die onze lezers wekelijks op de hoogte houdt van het wel en wee van beide vaandelteams van HC Den Bosch? Stuur dan een mail met motivatie naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.