Ga op vrijdag 6 mei ook mee op avontuur met Superjuffie en haar superkrachten! (Illustratie: Annet Schaap)
Ga op vrijdag 6 mei ook mee op avontuur met Superjuffie en haar superkrachten! (Illustratie: Annet Schaap) Foto: Annet Schaap

Supersnelle en vrolijke show met Superjuffie (5+) bij PERRON-3 in Rosmalen

Kunst en cultuur

ROSMALEN | Wist je dat je voor een goed boek ook naar het theater kunt? Op vrijdag 6 mei brengt theatergezelschap De Toren van Geluid de bekroonde Superjuffie-boeken van Janneke Schotveld en illustratrice Annet Schaap tot leven! Na een Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm, is het voor Superjuffie tijd om het theater te veroveren.

Juf Josje is een heel bijzondere juf. Ze is een Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Met haar krachten redt ze alle dieren net op tijd! Haar leerlingen en Hakim de conciërge beloven om hun mond te houden tegen de strenge directeur. Maar dan gebeuren er vreemde dingen in de stadsdierentuin. Komt Superjuffies hulp nog wel op tijd?

Superpowerarmbandjes

Extra leuk: vooraf aan de voorstelling kun je superpowerarmbandjes maken en na de show is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met Superjuffie! Ze is heel erg benieuwd wat iedereen van de voorstelling vond. Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden. Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom onder andere ‘Agent en Boef’, ‘Pim & Pom’ en ‘Ssst! De tijger slaapt’.

Praktische informatie

Superjuffie (5+) zie je op vrijdag 6 mei in PERRON-3. Tickets en meer info: theateraandeparade.nl.