Op de Ibiza-markt in Den Bosch presenteren moderne hippies hun hippe en zomerse producten zoals fashion, sieraden, tassen en meer.
Op de Ibiza-markt in Den Bosch presenteren moderne hippies hun hippe en zomerse producten zoals fashion, sieraden, tassen en meer. Foto: Hip and Happy events

Zomerse Ibiza-markt keert terug op Bossche Tramkade

Human Interest

DEN BOSCH | Op maandag 18 april (2e Paasdag) vindt de zomerse Ibiza-markt plaats op het terrein van het Werkwarenhuis/Tramkade. Na twee jaar stil te hebben gestaan omdat er geen evenementen mochten plaatsvinden, keert de Rondreizende Ibiza-markt van de organisatie Hip and Happy events eindelijk terug en trappen zij het seizoen af in Den Bosch.

De Ibiza-markt on tour is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. Op de markt presenteren circa 45 moderne hippies hun hippe en zomerse producten zoals fashion, sieraden, tassen, woonartikelen en een breed scala aan accessoires. De markt vindt plaats op het buitenterrein van het Werkwarenhuis gelegen aan de Tramkade. Een toffe culturele en industriële locatie waar de bezoeker ook terecht kan voor een hapje en een drankje. “Eindelijk mogen we weer samenkomen en kunnen we weer wat inkomsten genereren. Peace, Love and Happyness, dat is wat wij dit jaar nog meer extra gaan benadrukken tijdens de tour”, meldt de organisatie. 

Gratis entree

De Ibiza-markt vindt plaats op 2e Paasdag van 12.00 tot 19.00 uur op het buitenterrein van het Werkwarenhuis aan de Tramkade in Den Bosch en is voor jong en oud gratis toegankelijk. Iedereen is natuurlijk van harte welkom! De hele tour is te vinden op www.hipandhappyevents.nl.