Martijn Koning is terug van weggeweest. Op 20 april staat hij met zijn nieuwe show in de Brabanthallen in Den Bosch.
Martijn Koning is terug van weggeweest. Op 20 april staat hij met zijn nieuwe show in de Brabanthallen in Den Bosch. Foto: Pixelkraft

Nieuwe show cabaretier Martijn Koning bij HAL8 in Den Bosch

Human Interest

DEN BOSCH | Na een pauze gaat Martijn Koning weer op tour, want zijn hoofd staat niet stil. Met zijn nieuwe show ‘Koning van de Toekomst’ staat hij op woensdag 20 april in HAL8 in de Brabanthallen, waar zijn komische observaties en mimiek zullen zorgen voor gelach.

Martijn Koning kennen we inmiddels als 20 jaar als cabaretier. Naast de lolbroek uithangen, is hij ook te zien in meerdere tv shows en verzorgde hij wekelijks een column in het radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’. Met zijn besluit om een pauze te nemen, wilde Martijn ook echt stil staan, stilzitten en zijn mond dichthouden. Dat bleek moeilijker dan gedacht. Daarom steekt hij nu weer de handen uit de mouwen, in plaats van even uit te puffen. Het is weer tijd voor een nieuw avontuur! Zijn show is écht pure stand-up comedy, zijn grappen worden razendsnel afgevuurd en wie denkt dat hij een rustige avond tegemoet gaat, zit er flink naast. Een ding is zeker: ondanks zijn pauze is Martijn de comedy zeker niet verleerd.

Praktische informatie

Martijn Koning zie je op 20 april in HAL8 van de Brabanthallen. Tickets en meer informatie vind je op theateraandeparade.nl.