Snuffelmarkt in de Brabanthallen

DEN BOSCH | Op maandag 18 april (2e Paasdag) is er een grote snuffelmarkt met wel 400 kramen in de Brabanthallen in Den Bosch. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Kom gewoon langs en maak er een gezellig dagje uit van met het hele gezin! Leuke dingen, gekke dingen, kostbare dingen, handige dingen. Er is echt van alles te vinden op deze snuffelmarkt. Iedereen is van harte welkom om lekker tussen alle spullen te komen snuffelen, te onderhandelen en te kopen. De markt is geopend van 09.00 tot 16.30 uur. Entree kost 5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang. Parkeren is eveneens gratis.

Inzamelingsactie voor Oekraïne

DEN BOSCH | Op zaterdag 16 april wordt bij supermarkten Albert Heijn en Jumbo in de Lokerenpassage in Den Bosch een inzamelingsactie gehouden voor Oekraïne. Vrijwilligers van Stichting Movu Moldova vragen klanten om (extra) producten voor de persoonlijke verzorging en/of houdbare etenswaren te kopen voor de inwoners van het door oorlog getroffen land. De stichting verzorgt in de weken na Pasen nieuwe transporten naar Oekraïne en buurland Moldavië waar veel gevluchte Oekraïners worden opgevangen.

Miniconcertje
Voice Sensation

EMPEL | Op zondag 17 april (1e Paasdag) om 14.30 uur geeft Voice Sensation een miniconcert in de Landelinuskerk in Empel. Een aantal liederen uit de Young Messiah, bewerkt voor een popkoor,  worden uitgevoerd. Het concert is gratis toegankelijk.

HEVO muziek-
en dansmiddag

ROSMALEN | Op maandag 18 april (2e Paasdag) presenteert HEVO een muziekevenement in de grote zaal van De Kentering. Bezoekers kunnen dansen op de muzikale klanken van het seniorenorkest Da Capo en tijdens een dansles onder de bezielende leiding van dansschool Style Dancing kennismaken met de 'Tango'. Het programma start om 14.00 uur en de zaal is open om 13.30 uur. Het einde van dit spektakel staat gepland rond 17.00 uur. Na afloop nog even nakletsen? Dat kan, de bar is open tot ongeveer 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro, inclusief een consumptiemunt. Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij de bar in De Ontmoeting, of bij aanvang in De Kentering (contant betalen).