Bericht van FC Den Bosch.
Bericht van FC Den Bosch.

Voor halve prijs naar laatste thuiswedstrijden FC Den Bosch

Sport

DEN BOSCH | Om de laatste twee thuiswedstrijden tegen FC Volendam (22 april) en Roda JC (29 april) nog mooier te maken, heeft FC Den Bosch een speciale actie bedacht: 2 voor de prijs van 1!

Omdat de club de laatste twee thuiswedstrijden net zo’n mooie sfeer wil creëren als bij de vorige thuiswedstrijden, krijg je bij de aankoop van een ticket voor beide wedstrijden 50% korting. Bestel jij dus online of bij de receptie een ticket voor de 22e tegen FC Volendam én voor de 29e tegen Roda JC, dan wordt automatisch de helft van het bedrag gerekend. Heb jij al een kaartje gekocht voor één van deze wedstrijden en wil je ook naar de tweede? Stuur dan een mail naar ticketing@fcdenbosch.nl, dan krijg je het tweede ticket toegestuurd.

De kaartverkoop voor deze laatste thuiswedstrijden loopt al een tijdje. Een ticket is te verkrijgen via de FC Den Bosch app, via https://tickets.fcdenbosch.nl en bij de receptie in Stadion De Vliert. Op de wedstrijddag kan vanaf één uur voor aanvang een ticket gekocht worden bij de kassa’s op het voorplein.