Ga op zondagmiddag 8 mei mee op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch met verteller Reijckhart.
Ga op zondagmiddag 8 mei mee op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch met verteller Reijckhart. Foto: StoryTrail.nl/Rachel de Liefde

Ga mee op avontuur in de geschiedenis van Den Bosch

Historie

DEN BOSCH | Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Den Bosch. Op zondag 8 mei neemt verteller Reijckhart van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek weer mee naar het verre verleden. 

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Reijckhart je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis van Den Bosch. Je ervaart hoe de stad ontstond, middenin een diep moeras. Je kijkt eens wat beter naar de prachtige Sint Jan. Je beleeft ongelooflijke wonderen. Je gaat op avontuur met ridders en soldaten. En je ontdekt hoe Den Bosch de gezelligste en gemoedelijkste stad van Brabant kon worden. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Reijckhart het ene na het andere sterke verhaal tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Den Bosch tijdens een heerlijk vertel-avontuur dat je van je leven nooit meer vergeet.   

Reserveer met korting

De StoryTrail stadswandeling Den Bosch begint op zondag 8 mei om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.StoryTrail.nl/stadswandeling/den-bosch. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts 15,50 euro per persoon (kinderen: 9,79 euro).