Kinderdagen bij Museum Slager

DEN BOSCH | De kinderdagen in de voorjaarsvakantie waren een groot succes. Daarom verzorgt Musem Slager op dinsdag 26 april en 3 mei van 11.00 tot 17.00 uur twee nieuwe middagen. Kinderen zijn dan welkom om met hun ouders, opa’s, oma’s, tantes en ooms een leuke en leerzame middag te beleven. Museum Slager heeft uitdagende en leerzame speurtochten voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar en van 9 tot en met 12 jaar. Eén van de speurtochten sluit aan bij de nieuwe wisselexpositie 'Joris Gaymans in dialoog met Tom Slager'. Voor de oudere kinderen is er het dobbelspel en één museumzaal wordt ingericht als kinderatelier. In dit kleurenparadijs kunnen kinderen knutselen en een kleurplaat maken. Koffie/thee, ranja en koek zijn gratis. Ook is er voor de kinderen aan het eind nog een leuke verrassing. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Ouders, opa’s en oma’s betalen de reguliere toegangsprijs. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld: secretariaat@museumslager.com, of op 073-6133216.

Vier Koningsdag bij Bij Katrien

DEN BOSCH | Neem je kleedje mee en verkoop op Koningsdag (woensdag 27 april) spulletjes op het pleintje bij de Sint Cathrien. Kom met je mooist versierde fiets en win een prijsje! Om 11.45 uur wordt de winnaar bekendgemaakt! De huiskamer van Bij Katrien is gevestigd aan het Kruisbroedershof 6 in Den Bosch (rechts van de kerk). Door het poortje lopen en dan helemaal tot aan de achterste deur. Meer info: info@bijkatrien.com, of bel met 06-15230759.

Club Zondag in
de Azijnfabriek

DEN BOSCH | Op zondag 24 april is Podium Azijnfabriek (PA) aan de Triniteitsstraat 19 in Den Bosch opnieuw het decor van 'Club Zondag' met zoals vanouds drie verschillende optredens op één middag. Om 15.00 start Jojakim met een muzikaal poëtisch optreden. Daarna is het de beurt aan de Bossche band Crossroad. En tot slot betreedt de band Patch the sky het podium. Zij brengen hun liefde voor diverse muziekstijlen samen in een toegankelijk en transparante rocksound. De foyer is open vanaf 11.00 uur, het programma start om 15.00 uur. Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de kassa op zondag. Kaartverkoop: www.clubzondag.org of via https://secure.tix4all.nl/tickets/club-zondag-1971/ticket.