Loes van de Nobelen heeft maar liefst 45 jaar bij Annenborch gewerkt en is dan ook een bekend gezicht voor heel veel families in Rosmalen.
Loes van de Nobelen heeft maar liefst 45 jaar bij Annenborch gewerkt en is dan ook een bekend gezicht voor heel veel families in Rosmalen. Foto:

Feestelijk afscheid Loes van de Nobelen bij Annenborch

Human Interest

ROSMALEN | Afgelopen vrijdag vond bij Ouderenzorg Annenborch in Rosmalen een mini-conferentie plaats ter gelegenheid van het afscheid van Loes van de Nobelen na 45 jaar trouwe dienst. 

Loes van de Nobelen is gedurende haar carrière een belangrijke verbinder geweest voor Annenborch met de gemeenschap in Rosmalen en heeft gastvrijheid dan ook bijzonder hoog in het vaandel staan. 

Loes is in haar werk voornamelijk geïnspireerd geweest door Gerard van Grinsven. Van Grinsven is bij uitstek een veranderaar die teams aanspoort tot beter inzicht in klanten, waardoor die gezonder en gelukkiger zijn. Hij deed zijn werk voornamelijk in de Verenigde Staten als founder van de Van Grinsven Hospitality Group. Speciaal voor het afscheid van Loes verzorgde Van Grinsven vrijdag een inspirerende lezing over gastvrijheid in de zorg.

Daarnaast was er voor medewerkers, vrijwilligers, bewoners en relaties van Annenborch natuurlijk gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Loes, die ervoor heeft gekozen om in plaats van cadeaus een bijdrage te vragen voor Stichting de Vrienden van Annenborch. Kijk voor meer informatie over deze stichting op de website: www.annenborch.nl/de-vrienden-van-annenborch.