Pop-up restaurant Asperges op de Velden van 19 mei tot en met 6 juni.
Pop-up restaurant Asperges op de Velden van 19 mei tot en met 6 juni. Foto:

Culinaire hoogstandjes met het witte goud!

REGIO | Pop-up restaurant Asperges op de Velden in Veldhoven biedt een alternatief voor het gecancelde pop-up restaurant Asperges in het Veld in Cromvoirt. Gezien de samenwerking tussen beide organisatoren in het verleden, hebben de events dezelfde huisstijl en vergelijkbare naam en uitstraling. Omdat beide events op alle fronten vergelijkbaar zijn, biedt de organisatie de gasten die reeds gereserveerd hadden in Cromvoirt - en restaurants die zouden deelnemen - nu een passend alternatief.

Asperges op de Velden wordt al vanaf 2015 georganiseerd en is inmiddels een welbekend evenement in de regio waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top genieten van het witte goud in een unieke omgeving. Drie weken lang verrijst midden in de velden van Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven een stijlvol ingericht pop-up restaurant waar dagelijks culinaire lunches en diners worden bereid. Uiteraard met de vers gestoken asperges van het land gecombineerd met Brabantse streekproducten. De locatie biedt een wijds uitzicht over het Kempische landgoed en beschikt over alle benodigde faciliteiten. De organisatie, onder leiding van Bertie Klaassen, is trots te kunnen melden dat de 6e editie van Asperges op de Velden - van 19 mei tot en met 6 juni 2022 - door kan gaan. Zeker omdat het in deze tijd niet makkelijk is om een evenement rendabel te krijgen door de gevolgen van de coronacrisis en oorlog: "Wij willen ons na 2 jaar weer laten horen en zien en doen graag extra investeringen om er voor iedereen weer een geweldig evenement van te maken. Juist in deze tijd!”.
Als geste richting gasten die reeds hebben gereserveerd in Cromvoirt, heeft Asperges op de Velden de capaciteit van het restaurant uitgebreid. Daarnaast start het evenement eerder dan gepland, waardoor er meer lunches en diners aangeboden kunnen worden. De organisatie hoopt hiermee ook gasten uit de regio Den Bosch en het tussenliggende gebied de kans te geven deze unieke ervaring te beleven.

Asperges op de Velden biedt elk jaar weer een uitgebreid en gevarieerd programma. Voor jong en oud, voor particulieren én voor zakelijke gezelschappen. Net als voorgaande jaren koken toonaangevende restaurants in het pop-up restaurant met de vers gestoken asperges. Zo kunnen gasten genieten van de culinaire hoogstandjes van sterrenrestaurant Eden uit Valkenswaard, Lugar uit Waalre, Nastrium uit Helmond en Truffelaer en Smaek uit Geldrop. Hier worden binnenkort mogelijk nog restaurants uit de regio Den Bosch aan toegevoegd. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren organiseert Asperges op de Velden traditiegetrouw de familiedagen waarbij u ongestoord kunt genieten terwijl de kinderen worden vermaakt. 

Reserveren en meer informatie: www.aspergesopdevelden.nl.