Bij het Reisloket kunnen 65-plussers terecht voor gratis reisadvies.
Bij het Reisloket kunnen 65-plussers terecht voor gratis reisadvies. Foto:

Reisloket voor 65-plussers
bij Huis73 in Den Bosch

DEN BOSCH | Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer of voor een persoonlijk reisadvies. Op donderdag 12 en dinsdag 31 mei is het Reisloket aanwezig bij Huis73 aan de Hinthamerstraat in Den Bosch.

De deskundige OV-ambassadeurs van het Reisloket nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor een antwoord op uw praktische vragen of voor een persoonlijk reisadvies. Ook kunt u als 65-plusser gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Daarmee bespaart u 7,50 euro. Neem hiervoor wel uw legitimatiebewijs en een pasfoto mee.

Voor het persoonlijk reisadvies zoeken de OV-adviseurs samen met u op welke reizen u met het openbaar vervoer kunt maken. Ook kunnen zij u eventueel helpen met het installeren van een reisplanner op uw smartphone. Kijk voor aanvullende informatie op de website: https://huis73.op-shop.nl/18625/reisloket/12-05-2022.

Het Reisloket is op donderdag 12 en dinsdag 31 mei met van 13.00 tot 16.30 uur aanwezig in Huis73 aan de Hinthamerstraat in Den Bosch. Advies is altijd gratis.