Feestelijkheden bij jeugdhonk

DEN BOSCH | Zaterdag 7 mei van 13.00 tot 17.00 uur is de officiële opening van Jeugdhonk Ons Plekske aan de Ploossche Hof 85 in Den Bosch. Met optredens van artiesten, een dj en gratis schminken. Ook is er van 13.00 tot 15.00 uur een kinderrommelmarkt. Wil jij een plekje reserveren op de kinderrommelmarkt? Aanmelden kan via jeugdhonkonsplekske@gmail.com.

Collecteweek Hartstichting

DEN BOSCH | Ook dit jaar zijn zo'n 130 enthousiaste vrijwilligers in de weer geweest voor de collecteweek van de Hartstichting in Den Bosch. Samen hebben zij het prachtige bedrag van 13.565 euro opgehaald.

Natuurwandeling in de Moerputten

DEN BOSCH | Op vrijdag 20 mei van 19.30 tot 21.00 uur presenteert IVN 's-Hertogenbosch een natuurwandeling in de Moerputten met gids Ferd Sauter. Een avondwandeling met kans op een van onze mooiste zangers: de nachtegaal. En wie weet zullen de vleermuizen wel weer langs de dijk vliegen, of anders hoor je ze via de bat-detector van de natuurgids? Vertrek van de parkeerplaats hoek Deutersestraat/Honderdmorgensedijk in Den Bosch. Tip: kom lekker op de fiets. Meer info: gidsen@ivn-s-hertogenbosch.nl.

Orgelconcert in de Cathrienkerk

DEN BOSCH | Zaterdagmiddag 7 mei bespeelt Geerten van de Wetering het orgel van de Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof in Den Bosch. Het is het eerste van een serie van vier concerten op vier achtereenvolgende zaterdagmiddagen. Het concert begint om 16.00 uur, duurt een half uur en is gratis toegankelijk. Op het programma staan werken van J. S. Bach (Preludium in b), Jan Welmers en César Franck (Prélude, fugue et variation).
Geerten van de Wetering (1985) is een veelzijdig man. Hij is organist van de Kloosterkerk in Den Haag. In 2018 won hij het Internationaal Improvisatieconcours Haarlem.  

Aanleveren nieuwsberichten

DEN BOSCH | Heb jij een bericht voor de Bossche Omroep? Bijvoorbeeld de aankondiging van een evenement of activiteit. Mail dit dan naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.