Gemeente bedankt vrijwilligers met festival in de Orangerie

DEN BOSCH | Vrijwilligers maken ’s-Hertogenbosch mooier, want zij zetten zich in voor een ander, voor de buurt of voor de sportclub. De gemeente wil hen daarom graag in het zonnetje zetten en bedanken voor hun hartverwarmende inzet. 

Daarom nodigt de gemeente hen van harte uit voor het 'Goed Gedaan Festival' op vrijdag 24 juni in de Orangerie in Den Bosch. Er is een middag- en een avondprogramma. Het middagprogramma is van 13.00 tot 16.30 uur en het avondprogramma duurt van 19.00 tot 22.30 uur. Van een swingende muziekbingo en een interessante expositie, tot een verrassend optreden en een gezellige borrel. Het belooft een feestelijke dag te worden.

Wethouder Kâhya: "Het is fijn dat we de vrijwilligers dit jaar live kunnen bedanken. Ze doen zo veel onze gemeente. We kunnen ze niet vaak genoeg bedanken. Hun inzet wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar dat is zeker niet zo. Ze zijn goud waard en maken het verschil.”

Alle vrijwilligers uit de gemeente kunnen zich aanmelden voor het Goed Gedaan Festival. Per dagdeel is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meer info en aanmelden: www.denbosch.nl/nl/projecten/goed-gedaan-festival.