Zinvolle lunchbijeenkomsten

DEN BOSCH | Iedere eerste woensdag van de maand van 12.15 tot 13.00 uur kun je bij de Franciscaanse Beweging in het Franciscushuis aan de Van der Does de Willeboissingel 11 in Den Bosch zin geven aan je lunch.

Met de lunchbijeenkomsten wil de Franciscaanse Beweging mensen de mogelijkheid bieden eens per maand te reflecteren op vragen die zich door actuele ontwikkelingen aandienen. De lunchbijeenkomsten zijn voor iedereen vrij toegankelijk en aanmelden is niet nodig. De thema's worden een week van tevoren via Facebook en Instagram bekendgemaakt. De lunchbijeenkomsten zijn franciscaans van aard. Dat wil zeggen dat iedereen zijn of haar eigen lunch meeneemt. De Franciscaanse Beweging zorgt voor koffie en thee. Wees welkom! Data: 1 juni, 6 juli, 3 augustus, 7 september, 12 oktober, 2 november en 7 december. Voor meer informatie: info@franciscaansebeweging.nl.

De Franciscaanse Beweging verspreidt het gedachtegoed van Franciscus en Clara van Assisi. Met respect voor de ander en voor natuur en milieu zet de Franciscaanse Beweging zich in voor een samenleving waarin macht, bezit en succes niet leidend zijn en waarin voor iedereen een plaats is.