Orgelconcert in Sint Cathrienkerk

DEN BOSCH | Ter afsluiting van de geslaagde serie van vier orgelconcerten tijdens de meimaand in de Sint Cathrienkerk aan de Kruisbroedershof in Den Bosch, bespeelt Willem Hörmann op zaterdagmiddag 28 mei het monumentale Vollebregtorgel waarvan hij de vaste bespeler is. Het concert begint om 16.00 uur, duurt een half uur en is gratis toegankelijk. Op het programma staan werken van César Franck, Gu Wei (“When the mountains sing…”) en van de Fransman Théodore Dubois, die in 1877 Camille Saint-Saëns opvolgde als organist van de Madeleine. Willem Hörmann kan terugzien op een imposante carrière als organist. Hij gaf concerten in onder andere de Verenigde Staten, Canada en diverse Europese landen. Zijn repertoire is bijzonder uitgebreid.

Zomerdrive bij
BC One Down

DEN BOSCH | Bridgeclub BC One Down verzorgt in de periode van 9 juni tot en met 4 augustus een wekelijkse zomerdrive in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel aan de Helftheuvelpassage 115 in Den Bosch. Er wordt gespeeld op donderdagavond. Aanvang om 19.30 uur en het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro per persoon voor niet-leden. Aanmelden via de ‘agenda’ op de website van BC One Down: https://8002.bridge.nl.

Gratis presentatie door SeniorWeb

ROSMALEN | SeniorWeb Rosmalen verzorgt op vrijdag 3 juni van 14.00 tot 15.30 uur een presentatie in het Hevo-gebouw aan de Tulpstraat 2-4 in Rosmalen. Duizenden foto's op uw apparaten, mails en bestanden overal en nergens, u raakt soms hopeloos de weg kwijt in dit digitale tijdperk. SeniorWeb geeft u tips hoe hiermee om te gaan. De presentatie is gratis bij te wonen. Koffie/thee is ook gratis. Aanmelden kan bij Annette Gladdines op 06-20356366, of via info@seniorwebrosmalen.nl. Indien u zich niet vooraf hebt aangemeld geldt 'vol is vol'!

Ingezonden brief in deze krant

DEN BOSCH | Wil jij graag reageren op een artikel in deze krant, of is er iets waaraan jij je mateloos ergert in jouw leefomgeving en wat je graag eens aan de kaak wilt stellen? Dat kan middels een ingezonden brief van maximaal 250 woorden in de Bossche Omroep. Stuur je bijdrage per mail naar bosscheomroep@talvimediacentrum.nl.