Bossche Omroep zoekt bezorgers

DEN BOSCH | Voor de wekelijkse bezorging van de Bossche Omroep zijn wij dringend op zoek naar nieuwe bezorgers in alle wijken en dorpskernen van de gemeente 's-Hertogenbosch.
Wil jij een prima zakcentje verdienen en tegelijkertijd wat broodnodige lichaamsbeweging opdoen? Dat is mogelijk met het wekelijks bezorgen van deze krant: de Bossche Omroep. Om het bezorgen extra makkelijk te maken, krijg je van ons natuurlijk een handige en degelijke fietstas in bruikleen.
Niet alleen jongeren vanaf 13 jaar mogen overigens reageren, ook volwassenen, vutters of bijvoorbeeld KBO-leden die graag de kas van de eigen vereniging willen spekken, kunnen wekelijks op pad met de Bossche Omroep. Belangstelling? Meld je dan snel aan bij Talvi Mediacentrum op telefoonnummer 0413-745981, of mailen naar bezorging@talvimediacentrum.nl..

Reisloket voor
alle 65-plussers

DEN BOSCH | Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kun je terecht met al je vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor je en weten welke vragen senioren hebben. Bij het Reisloket kun je als 65-plussers ook gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Neem voor het aanvragen van de OV-chipkaart wel je legitimatiebewijs en een pasfoto mee. Het Reisloket is aanwezig op maandag 30 mei van 13.00 tot 16.30 uur bij Tuincentrum Groenrijk in Den Bosch, op dinsdag 31 mei van 13.00 tot 16.30 uur bij de bibliotheek (Huis73) in Den Bosch en op donderdag 2 juni van 13.00 tot 16.30 uur bij de Rompert in Den Bosch.

Lezing op het ds. Pierson College

DEN BOSCH | Het ds. Pierson College bestaat 100 jaar en viert dit speciale jaar met diverse (onderwijs)activiteiten. In juni - de maand van Media en ICT - presenteert de school samen met Huis73 een tweetal lezingen. De eerste is op dinsdag 7 juni van 19.30 tot 21.30 uur in de aula van het ds. Pierson College aan de Geraert ter Borchstraat 1 in Den Bosch. Inloop vanaf 19.00 uur. Schrijfster Maria Genova komt dan vertellen over haar boeken 'What the h@ck!' en 'Komt een vrouw bij de h@cker'. Toegang is gratis. Wel vooraf aanmelden via pierson100@pierson.nl onder vermelding van de datum van de lezing. Meer info: www.pierson100.nl.