Op de plek van het fatale ongeluk plaatsten vrienden, bekenden en voorbijgangers bloemen en kaarsen. (Foto: Bart Meesters)
Op de plek van het fatale ongeluk plaatsten vrienden, bekenden en voorbijgangers bloemen en kaarsen. (Foto: Bart Meesters) Foto: Bart Meesters

Vrienden en bekenden staan stil bij omgekomen tiktokker

DEN BOSCH | De bekende tiktokker Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen, die in de nacht van dinsdag op woensdag bij een tragisch ongeval bij een ongeval aan de Molenberg in Den Bosch om het leven kwam, is zaterdagavond tijdens de stapavond herdacht door vrienden, bekenden en voorbijgangers.

De hele avond was het druk bij de plek waar Lucas om het leven kwam. Naast heel veel bloemen werden met kaarsen ook de letters van zijn naam gevormd. Lucas kwam in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven nadat hij op de Molenberg in Den Bosch met zijn scooter het water van de Dommel in was gereden. Via een trap naar het water kwam de scooter met een gigantische klap in het water terecht. Een jong koppel dat onderweg naar huis was, zag het ongeluk gebeuren en schakelde onmiddellijk de hulpdiensten in. Diverse politievoertuigen, ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter kwamen snel na het ongeluk ter plaatse. Een duikteam van de brandweer heeft vervolgens het water van de Dommel afgezocht op zoek naar het slachtoffer. Na ongeveer een uur werd eerst de scooter bovengehaald en korte tijd later het slachtoffer. Alle hulp kwam voor hem helaas te laat. Hij overleed ter plaatse.