Duketown Ladies zingen zaterdag in Dordrecht

DEN BOSCH | Op zaterdag 28 mei treden de Duketown Ladies op bij het evenement 'BOF jij even!' in Dordrecht. Jarenlang was Den Bosch gastheer van dit grootse korenfestival voor barbershopkoren en -kwartetten. Nu worden de 600 zangers (25 koren en 14 kwartetten) ontvangen in de Dordtse binnenstad. De optredens vinden grotendeels in de buitenlucht plaats en op enkele prominente binnenlocaties. Ontvangst in de Grote Kerk en er wordt afgesloten met een grote sing-a-long op het Beverwijcksplein. Tijdstippen en locaties waar de Duketown Ladies optreden zijn terug te vinden op www.duketownladies.nl. Kijk voor aanvullende informatie over het evenement op
www.barbershopfestival.nl.

Jeu de boulestoernooien op Landgoed de Wamberg

REGIO | Het eeuwenoude Landgoed de Wamberg in Berlicum is een geliefd wandelgebied met mooie bomenpartijen, lanen en paden en vijvers. Op zaterdag 4 juni vanaf 09.30 uur wordt op dit prachtige gebied een gedeelte omgetoverd tot een groot jeu de boulesdomein, waar de Franse sfeer vanaf gaat spatten. Er vinden daar dan gelijktijdig 2 parktoernooien plaats. Een mooie opmaak naar het aankomende Europees kampioenschap pétanque dat 14 tot en met 17 juli op de Parade in Den Bosch wordt gespeeld. Eén toernooi is voor de spelers die bij een van de vele jeu de boulesverenigingen lid zijn en een officiële bondslicentie hebben en het andere toernooi is voor alle mensen die niet bij een club zijn aangesloten, maar het af en toe puur recreatief spelen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan een van beide toernooien. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 mei via de website: www.dupke-jeudeboules.nl.

Open repetitie slagwerkgroep Cromvoirtse Fanfare

REGIO | De slagwerkgroep van de Cromvoirtse Fanfare houdt op vrijdag 3 juni van 19.00 tot 20.30 uur een open repetitie in De Noot (achter Dorpshuis The Battle Axe) aan de Sint Lambertusstraat 60A in Cromvoirt. Voor meer info bellen met 06-20563354, of mail naar info@cromvoirtsefanfare.nl.