Op de foto locatiemanager Jolanda van Halteren en woon- en zorg-adviseur John Kotzen van Villa Le Monde aan de Gogelstraat in Vught.
Op de foto locatiemanager Jolanda van Halteren en woon- en zorg-adviseur John Kotzen van Villa Le Monde aan de Gogelstraat in Vught.

Bij Villa Le Monde krijgt elke dag een gouden randje

Gezondheid

VUGHT | Vanaf woensdag 1 juni nemen de eerste bewoners hun intrek in Villa Le Monde aan de Gogelstraat 3 in Vught. Deze nieuwe zorgvilla biedt een stijlvolle, veilige en fijne woonomgeving voor ouderen met 24 uur per dag zorg en ondersteuning.

“We zijn er helemaal klaar voor”, vertelt locatiemanager Jolanda van Halteren: “Alle appartementen zijn gereed en de toekomstige bewoners kunnen niet wachten om in te trekken. Dat bleek wel uit alle fijne reacties tijdens het open huis onlangs. ‘Het voelt in de verste verte niet als een zorginstelling, maar als een echt thuis’, zo viel uit de mond van een toekomstige bewoner op te tekenen. En dat is precies wat we willen uitstralen. Want bij ons staat optimale zorg gecombineerd met het welbehagen van onze bewoners centraal. In Villa Le Monde moet iedere dag een gouden randje hebben.”

Villa Le Monde omvat in totaal 21 appartementen (19 eenpersoons en 2 tweepersoons) met een grote gezamenlijke salon waar dagelijks activiteiten worden verzorgd en een eigen kok die lunch en diner bereidt. Diverse appartementen zijn inmiddels bezet, maar een aantal is nog vrij waarbij het zelfs mogelijk is om twee maanden op proef te komen wonen. Belangstellenden kunnen bellen met Jolanda van Halteren op 06-30131727, of kijk eens op www.villalemonde.nl.

Deze week nemen de eerste bewoners hun intrek in Villa Le Monde aan de Gogelstraat 3 in Vught.