Verduurzamen begint op de beurs Huis & Energie op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni in de Brabanthallen.
Verduurzamen begint op de beurs Huis & Energie op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni in de Brabanthallen. Foto: Ton van Til

Duurzame beurs Huis & Energie in de Brabanthallen in Den Bosch

Zakelijk

DEN BOSCH | Door de hoge gasprijzen willen veel mensen hun huis versneld energiezuinig maken. Hoe dat moet, ontdek je op de beurs Huis & Energie op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni in de Brabanthallen.

Middelpunt van Huis & Energie is het Duurzaam Droomhuis, een levensgrote modelwoning. Hier zijn allerlei duurzame oplossingen te zien, horen en beleven. Daarnaast staan op Huis & Energie meer dan honderd organisaties klaar om bezoekers te informeren. Beursdirecteur Henriette Vrisekoop: “Er staan installateurs die je huis kunnen verduurzamen, maar ook een bouwmarkt die je leert om zelf aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met isoleren. Ook is de Rijksoverheid aanwezig om mensen voor te lichten over alle subsidies die beschikbaar zijn.” Bezoekers die nog meer willen weten kunnen terecht bij het seminarplein, waar ruim 30 gratis workshops worden gegeven. En omdat verduurzaming ook gewoon leuk is, kunnen ze op het elektrisch vervoer-plein achter het stuur kruipen van de nieuwste auto’s, of biologische hapjes eten op het foodtruck-plein.

Vrijkaarten voor Huis & Energie

Wil jij ook gratis naar Huis & Energie? Ga dan naar www.huisenenergie.nl/bosscheomroep en doe mee aan de winactie!