Bij een ongeval op de Broeckhovenlaan in Den Bosch is zondag een 41-jarige man uit Rosmalen omgekomen. (Foto: Bart Meesters)
Bij een ongeval op de Broeckhovenlaan in Den Bosch is zondag een 41-jarige man uit Rosmalen omgekomen. (Foto: Bart Meesters) Foto: Bart Meesters

Man (41) uit Rosmalen komt om bij ongeval in Den Bosch

DEN BOSCH | Zondagnamiddag rond de klok van 17.00 uur is een 41-jarige inwoner van Rosmalen om het leven gekomen bij een naar het schijnt eenzijdig ongeval op de Broeckhovenlaan in Den Bosch. De man raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste frontaal op een boom.  

Hulpverleners - waaronder politie, ambulances, brandweer en ook een traumahelikopter - waren na de melding die rond 17.10 uur binnenkwam snel ter plaatse, maar alle medische hulp mocht helaas niet meer baten. Het slachtoffer bezweek ter plekke aan zijn verwondingen. Het ongeval gebeurde recht voor de deur van het Medisch Centrum Den Bosch, waarna het voertuig in een nabijgelegen heg tot stilstand kwam. 

Getuigen gezocht
De impact van de botsing moet enorm groot zijn geweest, aangezien het motorblok van het voertuig los is geraakt van het chassis. Zover bekend waren er geen andere voertuigen bij het verkeersongeval betrokken. De politie is onmiddellijk na het ongeluk een groot onderzoek gestart naar de precieze toedracht, waardoor de weg langere tijd afgesloten was voor het verkeer. Getuigen die iets gehoord of gezien hebben, worden opgeroepen zich te melden.