Life Goal Event Den Bosch bij OJC in Rosmalen.
Life Goal Event Den Bosch bij OJC in Rosmalen. Foto: Sandra Peerenboom

Plezier spat ervan af tijdens ‘Life Goals Event Den Bosch’ bij OJC in Rosmalen

Sport

ROSMALEN | Het terrein van voetbalvereniging OJC in Rosmalen was op woensdag 1 juni het decor van het ‘Life Goals Event Den Bosch’. Dit sportevenement voor mensen met een extra uitdaging in het leven verbindt mensen en draagt bij aan een positieve kijk op het leven.

Samen bewegen, plezier hebben, even nergens aan denken en een fijne dag beleven door samen te sporten. Volleybal, trefbal, boksen en voetbal, het kon er allemaal! Met sportactiviteiten als deze probeert Life Goals Den Bosch deelnemers weer het zelfvertrouwen te geven iets van hun leven te maken. Het motto: ‘Groeien doe je zelf, maar niet alleen!”
Ires Libert, projectleider Life Goals Den Bosch, vertelt hoe het werkt: “Tijdens zo’n evenement wisselen deelnemers ervaringen uit en geven elkaar zelfs tips over hoe ze kunnen werken aan zichzelf. Zo mooi om te zien wat het kan doen als je sportief bezig bent samen. Ook de beweegpakketten die inmiddels in gebruik zijn bij de samenwerkingspartners dragen bij aan de ontwikkeling van de doelgroep. Het creëert momenten waarop de deelnemers tot zichzelf komen en positief kunnen denken.”

Life Goals Den Bosch is een samenwerking van ´S-PORT met een tiental (welzijns)organisaties zoals Linc naar Zorg, Stichting Maatschappelijke Opvang en Reinier van Arkel.

Life Goal Event Den Bosch bij OJC in Rosmalen.