Foto van Harmonie de Oude Post ’s-Hertogenbosch omstreeks 1927.
Foto van Harmonie de Oude Post ’s-Hertogenbosch omstreeks 1927. Foto:

Oproep voor reünie Harmonie de Oude Post uit Den Bosch

DEN BOSCH | In 2023 is het honderd jaar geleden dat de Harmonie de Oude Post - voorheen TNT, KPN en Post-harmonie - is opgericht. In dit jubileumjaar staat een aantal activiteiten gepland, waaronder een reünie en reünieconcert met oud-leden op 15 april 2023.

Graag wil Harmonie de Oude Post de contacten met oud-leden weer aanhalen, net als bij het 90-jarig bestaan. Daarom is  een speciale reüniecommissie bezig om het oud-leden bestand te actualiseren en aan te vullen met de juiste email-adressen. Vandaar het verzoek aan oud-leden - zowel van de drumband als van het orkest - die op de hoogte gehouden willen worden om hun contactgegevens te mailen naar reunie@oudepost.eu. De vereniging stelt het natuurlijk zeer op prijs als oud-leden tijdens het reünieconcert mee willen musiceren en wellicht meer muzikale activiteiten willen ondersteunen in het jubileumjaar. 

Mocht u geen oud-lid zijn, maar wel belangstelling hebben om lid te worden van de harmonie of drumband? Dan is uw reactie uiteraard ook zeer welkom. De drumband repeteert wekelijks op maandagavond van 19.00 tot 20.15 uur en het harmonieorkest van 20.15 tot 22.30 uur in Gemeenschapshuis de Stolp aan de Rijnstraat 497 in Den Bosch. Kijk voor aanvullende informatie op de website: www.oudepost.eu.