Zaterdag 25 juni presenteert de Heineken Fanfare haar jaarconcert in het Heineken Ontspanningscentrum.
Zaterdag 25 juni presenteert de Heineken Fanfare haar jaarconcert in het Heineken Ontspanningscentrum. Foto:

Veelzijdig jaarconcert Heineken Fanfare mét nieuwe dirigent John Brouwer op de bok

DEN BOSCH | Corona heeft de Heineken Fanfare net als veel verenigingen flink dwarsgezeten. De sollicitatieprocedure voor een nieuwe dirigent was net voor de coronacrisis ingezet. Sinds een half jaar staat John Brouwer dan toch op de bok. Hij komt uit Nieuwaal en wist als klein jochie al dat hij de muziekwereld in wilde. 

Op zaterdagmiddag 25 juni presenteert de Heineken Fanfare na drie jaar afwezigheid eindelijk weer een jaarconcert dat geheel volgens traditie wordt gehouden in het Heineken Ontspanningscentrum (HOC) in Den Bosch. De muziekvereniging presenteert dan een bijzonder gevarieerd programma. Van een mars tot herkenbare melodieën, alles komt voorbij. Ook het Heineken Low Brass Ensemble heeft speciaal voor dit jaarconcert een gevarieerd programma samengesteld en voorbereid. dit ensemble speelt onder meer 'The Avengers Theme'.

Praktische informatie
Het Heineken Ontspanningscentrum (HOC) ligt aan Docterskampstraat 7 in Den Bosch. De deur gaat om 13.30 uur open en de toegang is gratis. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur. Kijk voor meer informatie over de Heineken Fanfare op de website; www.heinekenfanfare.nl.