Nieuwe editie Café Brein

DEN BOSCH | Café Brein Den Bosch is een trefpunt voor mantelzorgers (partners, familieleden en vrienden) en getroffenen van Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). In elke
bijeenkomst staat een onderwerp centraal dat in een ontspannen sfeer wordt
toegelicht. Op donderdag 23 juni is het thema omgaan bij passiviteit bij NAH. Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Locatie: Activiteitencentrum Duinendaal aan de Eerste Rompert 5 in Den Bosch.
Passiviteit is een van de mogelijke veranderingen na hersenletsel. Lisa Hijstek, werkzaam als ergotherapeut bij het bureau NAH-tuurlijk in Boxtel, gaat deze avond in op de definitie van passiviteit, de oorzaken voor passief gedrag, de gevolgen in het dagelijks leven, hoe je hier het beste mee om kunt gaan en welke rol een therapeut hier in kan hebben. U hoeft zich niet aan te melden voor deze bijeenkomst en er zijn geen kosten aan verbonden. Activiteitencentrum Duinendaal is herkenbaar aan de puntdaken, parkeren kan voor de ingang. Een routebeschrijving vindt u op www.nahcafedenbosch.nl/brein/. Overige data 2022: 15 september en 17 november.