Barbershopkoor Duketown Ladies uit Den Bosch neemt van 16 tot en met 19 juni deel aan Bosch Parade 2022.
Barbershopkoor Duketown Ladies uit Den Bosch neemt van 16 tot en met 19 juni deel aan Bosch Parade 2022. Foto:

Duketown Ladies op Bosch Parade 2022

DEN BOSCH | De Duketown Ladies nemen deel aan Bosch Parade 2022. Zo maken enkele ladies deel uit van het varende kunstwerk 'Transfiguration' van Alena Kogan en leveren ze een bijdrage aan een nieuw onderdeel in de Tuin der Lusten. 

Op 16, 17, 18 en 19 juni vaart Bosch Parade in het historische hart van ’s-Hertogenbosch. Bosch Parade is een unieke kunstmanifestatie te water met Jheronimus Bosch (1450-1516) als inspiratiebron. Zijn wereldberoemde kunstwerken zitten vol symboliek, fantasieën en absurditeiten die blijven oproepen tot nieuwe hedendaagse creaties met in 2022 als thema 'Verleiding'. Kunstenaars van nu creëren steeds weer nieuw werk om het publiek te verwonderen en te raken.

Elke Paradedag eindigt in de Tuin der Lusten. Als het laatste kunstwerk 'Transfiguration' bij de Citadel de haven binnenvaart, volgt een wervelend en sfeervol slotritueel (met uitzondering van 19 juni). In kortere en langere flarden wordt het publiek meegenomen in een reeks muzikale en theatrale performances.

Barbershopkoor Duketown Ladies uit Den Bosch is een enthousiaste groep dames die het barbershop zingen een eigentijdse en kleurrijke invulling geeft. Er wordt 4-stemmig a capella gezongen. Het koor is opgericht in 2009 en bestaat uit 20 leden. Nieuwe leden zijn welkom! Meer info: www.duketownladies.nl en/of www.boschparade.nl.