Seniorenorkest zamelt buitenspeelgoed in voor het AZC

ROSMALEN | Op dinsdagmiddag 7 juni heeft Seniorenorkest Da Capo uit Den Bosch een gratis optreden verzorgd in het AZC Rosmalen. 

"We wisten niet hoe het zou worden, maar het was in één woord geweldig”, blikt Ad Hoos, secretaris van het seniorenorkest, enthousiast terug: "Wat een sfeer en gezelligheid en wat waren die lieve mensen enthousiast. Zij en wij hebben enorm genoten en we hebben lekker muziekgemaakt en direct een afspraak gemaakt voor nog een optreden in het najaar.” 

Buitenspeelgoed
Enkele leden hadden ook wat speelgoed meegenomen voor de kinderen, want er is in het AZC een groot gebrek aan buitenspeelgoed. "Daarop hebben we besloten er een echte actie van te gaan maken door nog meer speelgoed te gaan inzamelen. Het gaat overigens uitsluitend om speelgoed voor buiten voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 14 jaar. Wij willen dit speelgoed graag bij de gulle gevers thuis ophalen en vervolgens afgeven op het AZC in Rosmalen”.

Ophalen speelgoed
Voor het maken van een ophaalafspraak kan er contact worden opgenomen met Ad Hoos van Seniorenorkest Da Capo op 06-55102965, of stuur een mail naar ad.h2os@ziggo.nl.